APA:
کپیشویک لو، امیررضا. (1398). رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/72056/fa
Vancouver:
کپیشویک لو امیررضا. رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/72056/fa
IEEE:
کپیامیررضا شویک لو، “رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 1–13، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72056/fa