مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 در دهه های گذشته تلاش های بیشماری برای نظام مند کردن فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید از ایده زایی تا تجاری سازی محصول صورت گرفته است. ازاین رو مطالعاتی که بر روی رفتار مصرف کنندگان فرآورده های غذایی انجام شده منجر به تغییرات ظریفی در فرآورش فرآورده های خوراکی و آشامیدنی گردیده است. صنایع غذایی از جمله صنایع رقابتی اقتصاد کشور است و ساخت فرآورده های جدید یکی از مهم ترین ارکان موفقیت در واحدهای فرآورش مواد خوراکی و آشامیدنی بشمار می رود. از سوی دیگر تغییر ذایقه و انتظارهای مشتریان در باره ی فرآورده های فرآسودمند, ساخت فرآورده های جدید را مطابق خواسته های آنان اجتناب ناپذیر کرده است. مقاله ی حاضر از دو بخش معرفی "فرآیند ساخت محصول خوراکی جدید" و نتایج پژوهش در "ساخت بستنی غنی شده با امگا-3 با استفاده از این رویکرد" تشکیل شده است. بخش نخست حاصل تجربه ی نویسنده در تدریس/ آموزش طراحی و ساخت فرآورده های خوراکی در تعدادی از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی خارج از کشور است. بخش دوم (مطالعه ی موردی) پژوهشی کاربردی است که وی در موسسه ی تحقیقات علوم دامی کشور به انجام رسانده است. هدف این مقاله گشودن پنجره یی به سوی علم طراحی و ساخت مواد خوراکی است که در کشور ما متاسفانه به صورت نظام مند و علمی کم تر به آن توجه شده است. این مقاله پژوهشگران و کارشناسان صنایع غذایی را با مراحل ساخت محصول جدید آشنا کرده و راهنمای مفیدی برای علاقمندان این علم خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شویک لو، امیررضا. (1398). رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/72056/fa

    Vancouver: کپی

    شویک لو امیررضا. رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/72056/fa

    IEEE: کپی

    امیررضا شویک لو، “رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده های خوراکی جدید؛ از ایده پردازی تا معرفی به بازار-مطالعه ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 1–13، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72056/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button