مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,355
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 101

چکیده

 حبوبات غنی از پروتئین منبع خوبی برای تهیه فیلم های پروتئینی هستند. در این پژوهش ایزوله پروتئین از آرد چربی گرفته نخود بوسیله استخراج قلیایی و ترسیب اسیدی استخراج گردید, سپس فیلم خوراکی از ایزوله پروتئینی نخود تهیه شد و اثر غلظت های مختلف پروتئین وگلیسرول بر خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم پروتئینی نخود شامل میزان انتقال بخار آب, قدرت کششی, میزان کشش, میزان تغییررنگ, ضخامت و کدورت به روش سطح پاسخ بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش غلظت گلیسرول موجب افزایش میزان انتقال بخار آب, میزان کشش, میزان اختلاف رنگ, ضخامت و کدورت و کاهش قدرت کششی فیلم های پروتئینی می شود. افزایش غلظت پروتئین باعث افزایش مقاومت کششی, کدورت و میزان اختلاف رنگ فیلم ها گردید ولی میزان انتقال بخار آب و میزان کشش فیلم ها را کاهش داد. مدل های پیشنهادی به روش سطح پاسخ برای خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های تهیه شده, ضریب همبستگی بالایی (R2>0.85) داشتند و این بیانگر مناسب بودن این روش برای بررسی و مطالعه اثر عوامل مختلف تولید فیلم بر ویژگی های آن می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عامری شهرابی، آرتیمس، بدیعی، فوژان، مفتون آزاد، ندا، و احسانی، محمدرضا. (1392). مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 89-101. SID. https://sid.ir/paper/72125/fa

    Vancouver: کپی

    عامری شهرابی آرتیمس، بدیعی فوژان، مفتون آزاد ندا، احسانی محمدرضا. مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):89-101. Available from: https://sid.ir/paper/72125/fa

    IEEE: کپی

    آرتیمس عامری شهرابی، فوژان بدیعی، ندا مفتون آزاد، و محمدرضا احسانی، “مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 89–101، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72125/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button