مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,101
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

325
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

صفحات

 صفحه شروع 279 | صفحه پایان 287

چکیده

 به منظور رفع مسائل زیست محیطی و اقتصادی استفاده از پلاستیک ها در صنعت, امروزه فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها, پروتئین ها, لیپیدها و یا ترکیبی از آن ها وارد دنیای بسته بندی شده است. این پوشش ها می توانند برخی افزودنی ها نظیر عوامل ضدمیکروبی و ضدقهوه ای شدن, رنگ ها, طعم دهنده ها, مواد مغذی و ادویه ها را در خود جای داده و به عنوان بسته بندی های فعال به کار روند. در این پژوهش, اثر افزودن اسانس روغنی سیر (0.5, 1.5 و 2.5 درصد وزنی - وزنی محلول فیلم) بر فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا با اندازه گیری پارامترهای مکانیکی (استحکام کششی و ازدیاد طول), فیزیکی (شفافیت, نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختمان), میکروبی (علیه باکتری های سالمونلا انتریتیدیس, اشرشیاکلی H7:O157, استافیلوکوکوس اورئوس) و حسی (ظاهر, بو و قابلیت جویدن) ارزیابی گردید. بر اساس نتایج به دست آمده, اسانس سیر سبب بهبود خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب شده, میزان شفافیت, یکنواختی ساختار و امتیاز حسی را کاهش می دهد (0.05>p). نمونه های فیلم تیمار شده فاقد قابلیت مهارکنندگی علیه اشرشیاکلی بوده اما به طور معنی داری خاصیت ضدمیکروبی علیه سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس را دارا هستند (0.05>p).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بقایی، هما، آقایی، فریماه، صداقت، ناصر، و محبی، محبت. (1391). بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 279-287. SID. https://sid.ir/paper/467317/fa

Vancouver: کپی

بقایی هما، آقایی فریماه، صداقت ناصر، محبی محبت. بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):279-287. Available from: https://sid.ir/paper/467317/fa

IEEE: کپی

هما بقایی، فریماه آقایی، ناصر صداقت، و محبت محبی، “بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 279–287، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467317/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button