APA:
کپیبقایی، هما، آقایی، فریماه، صداقت، ناصر، و محبی، محبت. (1391). بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 279-287. SID. https://sid.ir/paper/467317/fa
Vancouver:
کپیبقایی هما، آقایی فریماه، صداقت ناصر، محبی محبت. بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):279-287. Available from: https://sid.ir/paper/467317/fa
IEEE:
کپیهما بقایی، فریماه آقایی، ناصر صداقت، و محبت محبی، “بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی-مکانیکی, میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 279–287، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467317/fa