APA:
کپیکاشانی، هانیه، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و شهیدی، فخری. (1395). بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/72181/fa
Vancouver:
کپیکاشانی هانیه، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، شهیدی فخری. بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/72181/fa
IEEE:
کپیهانیه کاشانی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و فخری شهیدی، “بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 49–59، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72181/fa