APA:
کپیمیرمجیدی، عادل، عباسی، سلیمان، حمیدی اصفهانی، زهره، و عزیزی، محمدحسین. (1395). تاثیر امولسیفایرها و صمغ های بومی روی تشکیل و برخی ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/72188/fa
Vancouver:
کپیمیرمجیدی عادل، عباسی سلیمان، حمیدی اصفهانی زهره، عزیزی محمدحسین. تاثیر امولسیفایرها و صمغ های بومی روی تشکیل و برخی ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/72188/fa
IEEE:
کپیعادل میرمجیدی، سلیمان عباسی، زهره حمیدی اصفهانی، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر امولسیفایرها و صمغ های بومی روی تشکیل و برخی ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 11–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72188/fa