APA:
کپیگلشن تفتی، ابوالفضل، و برادران، غلامرضا. (1398). مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(3 )، 12-21. SID. https://sid.ir/paper/250687/fa
Vancouver:
کپیگلشن تفتی ابوالفضل، برادران غلامرضا. مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(3 ):12-21. Available from: https://sid.ir/paper/250687/fa
IEEE:
کپیابوالفضل گلشن تفتی، و غلامرضا برادران، “مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 12–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250687/fa