APA:
کپیابوطالبی، زهرا، پزشکی نجف آبادی، اکرم، قنبرزاده، بابک، و خاکبازحشمتی، مریم. (1398). ویژگی های آنتی اکسیدانی, فیزیکی-شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین کننده های الکلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/72277/fa
Vancouver:
کپیابوطالبی زهرا، پزشکی نجف آبادی اکرم، قنبرزاده بابک، خاکبازحشمتی مریم. ویژگی های آنتی اکسیدانی, فیزیکی-شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین کننده های الکلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/72277/fa
IEEE:
کپیزهرا ابوطالبی، اکرم پزشکی نجف آبادی، بابک قنبرزاده، و مریم خاکبازحشمتی، “ویژگی های آنتی اکسیدانی, فیزیکی-شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین کننده های الکلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 35–45، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72277/fa