APA:
کپیابراهیمی، راهله، زمانی، ذبیح اله، کاشی، عبدالکریم، و جباری، علی. (1387). مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (.Allium hirtifolium Boiss). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(1)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/72319/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی راهله، زمانی ذبیح اله، کاشی عبدالکریم، جباری علی. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (.Allium hirtifolium Boiss). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(1):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/72319/fa
IEEE:
کپیراهله ابراهیمی، ذبیح اله زمانی، عبدالکریم کاشی، و علی جباری، “مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (.Allium hirtifolium Boiss)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1، pp. 61–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72319/fa