APA:
کپیرحیمی نژاد، فرحناز، و عزیزی، محمدحسین. (1396). بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 147-155. SID. https://sid.ir/paper/72323/fa
Vancouver:
کپیرحیمی نژاد فرحناز، عزیزی محمدحسین. بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):147-155. Available from: https://sid.ir/paper/72323/fa
IEEE:
کپیفرحناز رحیمی نژاد، و محمدحسین عزیزی، “بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی ماکارونی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 147–155، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72323/fa