APA:
کپیکرمی، مصطفی، حمیدوند، طیبه، و اطمینان، علیرضا. (1396). اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 137-145. SID. https://sid.ir/paper/72329/fa
Vancouver:
کپیکرمی مصطفی، حمیدوند طیبه، اطمینان علیرضا. اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):137-145. Available from: https://sid.ir/paper/72329/fa
IEEE:
کپیمصطفی کرمی، طیبه حمیدوند، و علیرضا اطمینان، “اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 137–145، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72329/fa