مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

930
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 30

چکیده

 رشد روزافزون جمعیت, کاهش منابع آبی و افزایش شوری اراضی, عامل تهدیدکننده ای برای منابع غذایی محسوب می شود. استفاده از گیاهان مقاوم به شوری و خشکی یکی از راهکارهای مهم مدیریتی در تولید مواد غذایی می باشد. سالیکورنیا گونه ای از گیاهان هالوفیت (شوری پسند) است که در تولید بذر, روغن و علوفه کاربرد دارد. فرآیند پرتودهی با کاهش بار میکروبی که منجر به فساد می گردد, کاربرد وسیعی در افزایش عمر ماندگاری و تضمین کیفیت مواد غذایی داشته است. در این مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و مدت زمان نگهداری بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از بذر سالیکورنیا مورد برررسی قرار گرفت. اندیس اسیدی, عدد پراکسید, عدد یدی, عدد صابونی و رنگ (L*, a* و b*) روغن سالیکورنیا تیمار شده با دزهای صفر, 1, 2 و 3 کیلوگری اشعه گاما تعیین شد. نتایج نشان داد که دزهای بالا (2 و 3 کیلوگری) اندیس اسیدی, عدد پراکسید و عدد یدی را کاهش و عدد صابونی را افزایش می دهد. پرتودهی تاثیر معنی داری بر شاخص های رنگ روغن سالیکورنیا داشت. پارامترهای L*, *a و *b در دزهای 1 و 2 کیلوگری افزایش یافتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدرزداری، آیت، و ابراهیمی، رحیم. (1396). بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/72237/fa

    Vancouver: کپی

    محمدرزداری آیت، ابراهیمی رحیم. بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/72237/fa

    IEEE: کپی

    آیت محمدرزداری، و رحیم ابراهیمی، “بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 23–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72237/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button