APA:
کپیمحمدرزداری، آیت، و ابراهیمی، رحیم. (1396). بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/72237/fa
Vancouver:
کپیمحمدرزداری آیت، ابراهیمی رحیم. بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/72237/fa
IEEE:
کپیآیت محمدرزداری، و رحیم ابراهیمی، “بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 23–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72237/fa