APA:
کپیآقافرمانی، بیوک، و اسمعیلی، محسن. (1396). حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/72343/fa
Vancouver:
کپیآقافرمانی بیوک، اسمعیلی محسن. حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/72343/fa
IEEE:
کپیبیوک آقافرمانی، و محسن اسمعیلی، “حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 171–180، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72343/fa