مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 180

چکیده

 هدف این مطالعه کاهش ترکیبات رنگی, کدورت و ناخالصی های مانند فنل, آنتوسیانین و پروتئین, همراه با افزایش شفافیت محلول ملاس چغندر قند برای تهیه قند اینورت مایع بود. برای این منظور تاثیر pH در 3 سطح (8.9, 7 و 4.5) و کربن فعال پودری در 4 سطح (0.609, 0.783, 1.131 و1.872 g ) بر ویژگی های رنگ, کدورت, شفافیت, فنل کل, آنتوسیانین کل و پروتئین محلول ملاس چغندر قند بررسی شد. آزمایشات اولیه نشان داد که ترکیبات رنگی پلی مری محلول ملاس از نوع کارامل ها و ملانوئیدین ها با وزن ملکولی بالای 2500 دالتون هستند. مرحله دوم بررسی ها مشخص کرد که کاهش pH محلول ملاس از 8.9 به 4.5 همراه با کاربرد0.011g کربن فعال پودری, باعث کاهش 42.24% رنگ, 21.43% کدورت و افزایش 33.57% شفافیت باعث شد. در مرحله سوم مشخص شد که با افزایش مقدار کربن فعال پودری از 0.609 به 1.827g در 4.5pH, رنگ 88.31%, کدورت 100%, فنل کل 76.52%, آنتوسیانین کل 86.39% و پروتئین 98.51% کاهش و شفافیت 75.83% افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقافرمانی، بیوک، و اسمعیلی، محسن. (1396). حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/72343/fa

    Vancouver: کپی

    آقافرمانی بیوک، اسمعیلی محسن. حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/72343/fa

    IEEE: کپی

    بیوک آقافرمانی، و محسن اسمعیلی، “حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 171–180، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72343/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button