APA:
کپیآرژه، ادریس، پیروزی فرد، میرخلیل، و پیرسا، سجاد. (1398). شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 289-301. SID. https://sid.ir/paper/72805/fa
Vancouver:
کپیآرژه ادریس، پیروزی فرد میرخلیل، پیرسا سجاد. شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):289-301. Available from: https://sid.ir/paper/72805/fa
IEEE:
کپیادریس آرژه، میرخلیل پیروزی فرد، و سجاد پیرسا، “شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 289–301، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72805/fa