مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

888
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 57

چکیده

 میوه ازگیل وحشی (Mespilus germanica) سرشار از قندها و اسیدهای آلی می باشد. در این پژوهش, کنسانتره ازگیل وحشی در چهار غلظت 14, 28, 42 و 56 درصد (درجه بریکس) تهیه و خواص فیزیکوشیمیایی شامل pH, اسیدیته, چگالی و رنگ, و خواص رئولوژیکی (در دماهای 20, 30, 40, 50, 60 و 70 درجه سانتی گراد) آن مورد مطالعه قرار گرفت. pH نمونه ها در محدوده 3.37 تا 3.62 و اسیدیته آنها بر حسب اسید سیتریک در محدوده 1.05 تا 3.90 درصد تعیین گردید. چگالی نمونه غلیظ (56%) برابر 1277kg/m3 بدست آمد. رنگ نمونه ها با روش پردازش تصویر آنالیز و شاخص های تصویر شامل L*, a* و b* برای نمونه با غلظت 56% به ترتیب برابر 20.54, 1.69 و 1.36 بدست آمد. با افزایش غلظت, نمونه ها تیره تر شده و شاخص L* کاهش یافت. کنسانتره مورد نظر در تمامی غلظت ها رفتار نیوتنی از خود نشان داد و با افزایش غلظت ویسکوزیته افزایش یافت. همچنین با افزایش دما از 20 به 70 درجه سانتی گراد, ویسکوزیته کنسانتره (56%), از 2517 به 223 میلی پاسکال ثانیه کاهش یافت. همچنین مقدار انرژی فعال سازی در محدوده 9.59 تا 43.39kJ/mol K بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1395). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/72353/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/72353/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 49–57، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72353/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button