مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی (.Eriobotrya japonica L)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) از درختان میوه همیشه سبز مناطق نیمه گرمسیری است که علیرغم داشتن منابع غنی آنتی اکسیدانی, املاح و ویتامین های فراوان, به دلیل وجود بذرهای زیاد و کوچک بودن اندازه میوه, تقاضا برای استفاده ازآن کاهش یافته است. به منظور افزایش کیفیت و کمیت این میوه ها, با استفاده از جیبرالیک اسید (صفر, 50 و 100 میلی گرم در لیتر) پس از مرحله تشکیل میوه به صورت محلول پاشی روی درخت و همچنین تکنیک های باغبانی شامل حلقه زنی, سربرداری و تیمارهای ترکیبی, پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در شهرستان جهرم در سال 1391 انجام گرفت. میوه ها در ابتدای مرحله رسیدگی, برداشت و پس از انتقال به آزمایشگاه, نسبت به اندازه گیری وزن تک میوه, وزن بذر, وزن گوشت, میزان مواد جامد محلول, ویتامین ث, pH, اسید کل و نسبت قند به اسید اقدام گردید. بر اساس نتایج تجزیه واریانس تیمارهای حلقه زنی و سربرداری شاخه بر تمامی صفات به جز نسبت وزن گوشت به هسته تاثیر معنی دار در سطح یک درصد داشتند. کاربرد جیبرالیک اسید در سطح 50 و 100 میلی گرم در لیتر بر تمام صفات مورد بررسی تاثیر معنی دار در سطح یک درصد نشان داد. به طور کلی بر اساس نتایج جیبرالیک اسید به غلظت 50 میلی گرم در لیتر پس از مرحله تشکیل میوه بهترین نتیجه در افزایش کمی و کیفی میوه ازگیل به همراه داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مریم السادات، محمدی، سیدعبدالحسین، و ابوطالبی، عبدالحسین. (1391). بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی (.Eriobotrya japonica L). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(3)، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/247715/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مریم السادات، محمدی سیدعبدالحسین، ابوطالبی عبدالحسین. بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی (.Eriobotrya japonica L). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(3):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/247715/fa

    IEEE: کپی

    مریم السادات محمدی، سیدعبدالحسین محمدی، و عبدالحسین ابوطالبی، “بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی (.Eriobotrya japonica L)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 3، pp. 61–71، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247715/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button