Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

863
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 117

چکیده

 پوشش های خوراکی, لایه نازکی هستند که روی سطح مواد غذایی قرار می گیرند و به عنوان محافظ عمل می کنند. فیلم ها و پوشش های خوراکی تهیه شده از پلیمرهای طبیعی بخصوص پروتئین در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته اند. هدف از انجام این تحقیق, بررسی امکان تولید فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین نخود و تعیین اثر غلظت ایزوله پروتئین نخود و غلظت پلاستی سایزر روی برخی ویژگی های فیلم خوراکی است. بدین منظور با استفاده از طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر, تاثیر ایزوله پروتئین نخود در غلظت های 4 تا 10 گرم و پلاستی سایزر گلیسرول در محدوده 40 تا 60 درصد وزن ایزوله پروتئین نخود, بر آزمون های فیزیکی و کیفی فیلم خوراکی نظیر نفوذپذیری نسبت به بخار آب, میزان حلالیت فیلم و میزان شفافیت فیلم ها در pH=9.5 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که درصد پلاستی سایزر در محدوده مورد مطالعه اثر معنی داری روی نفوذپذیری به بخار آب دارد؛ همچنین افزایش غلظت پروتئین باعث افزایش میزان نفوذپذیری نسبت به بخار آب در سطح آماری (P<0.01) شد. افزایش غلظت پلاستی سایزر, سبب افزایش انحلال فیلم ها گردید و همچنین افزایش غلظت ایزوله پروتئین نخود باعث کاهش شفافیت فیلم ها گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و بخشی مقدم، فرناز. (1391). بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/72530/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، بخشی مقدم فرناز. بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/72530/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و فرناز بخشی مقدم، “بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 109–117، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72530/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا