APA:
کپیمشکانی، سیدمحمد، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و بخشی مقدم، فرناز. (1391). بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/72530/fa
Vancouver:
کپیمشکانی سیدمحمد، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، بخشی مقدم فرناز. بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/72530/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مشکانی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و فرناز بخشی مقدم، “بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 109–117، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72530/fa