مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,160
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

447
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

راهبردهای تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 208

چکیده

 روش اصلی مورد استفاده در این مطالعه تکنیک دلفای بود. در متداول تین شکل, دلفای حداقل شامل سه ابزار مختلف است که در مطالعه حاضر در قالب سه دور جداگانه انجام گرفته است. بروکس (1972) اظهار می دارد که تعداد مراحل دلفای می تواند توسط محقق از پیش تعیین شده باشد یا اینکه تا زمانی که گروه به اجماع برسد ادامه یابد. هدف اصلی این تحقیق شناسایی راهبردهای تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی بود. هفتاد و چهار عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی کشاورزی که در دانشگاه های دولتی مشغول به کار بودند به عنوان پانل متخصصان در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفتند. در نهایت, 25 عضو هیات علمی پرسشنامه های هر سه دور را تکمیل نمودند. اولین دور پرسشنامه از طریق انجام مرور ادبیات با یک سوال باز پاسخ تدوین گردید. روایی محتوایی این پرسشنامه با کمک اساتید گروه های ترویج و آموزش کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس مورد تایید قرار گرفت. اعضای پانل 17 راهبرد مربوط به تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی صنایع غذایی را در دور اول شناسایی نمودند. شایان ذکر است که در مورد 15 راهبرد در مرحل سوم پانل متخصصان به اجماع رسیدند. داده های جدول 3 نشان می دهد که سطح موافقت اعضای پانل در رابطه با تجاری سازی نتایج تحقیقات دانشگاهی بیش از 80 درصد بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی، حسن، چیذری، محمد، حسینی، سیدمحمود، و شریف زاده، ابوالقاسم. (1394). راهبردهای تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 197-208. SID. https://sid.ir/paper/72639/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی حسن، چیذری محمد، حسینی سیدمحمود، شریف زاده ابوالقاسم. راهبردهای تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):197-208. Available from: https://sid.ir/paper/72639/fa

    IEEE: کپی

    حسن یعقوبی، محمد چیذری، سیدمحمود حسینی، و ابوالقاسم شریف زاده، “راهبردهای تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 197–208، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72639/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button