APA:
کپیخانلو، محمدحسین، چوبکار، نسرین، و آقاجانی، عبدالرضا. (1399). ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/72696/fa
Vancouver:
کپیخانلو محمدحسین، چوبکار نسرین، آقاجانی عبدالرضا. ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/72696/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین خانلو، نسرین چوبکار، و عبدالرضا آقاجانی، “ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 79–90، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72696/fa