APA:
کپیجمشیدپور، ستار، عزیزی، محمدحسین، تسلیمی، اقدس، هادیان، زهرا، و حسینی، سیدمحمد. (1388). تعیین اثر فرآیند انجماد کند, زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/72718/fa
Vancouver:
کپیجمشیدپور ستار، عزیزی محمدحسین، تسلیمی اقدس، هادیان زهرا، حسینی سیدمحمد. تعیین اثر فرآیند انجماد کند, زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(1):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/72718/fa
IEEE:
کپیستار جمشیدپور، محمدحسین عزیزی، اقدس تسلیمی، زهرا هادیان، و سیدمحمد حسینی، “تعیین اثر فرآیند انجماد کند, زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1، pp. 65–75، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72718/fa