APA:
کپیآذری کیا، فاطمه، عباسی، سلیمان، حمیدی، زهره، و عزیزی، محمدحسین. (1395). تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر- بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(58)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/72745/fa
Vancouver:
کپیآذری کیا فاطمه، عباسی سلیمان، حمیدی زهره، عزیزی محمدحسین. تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر- بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(58):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/72745/fa
IEEE:
کپیفاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، زهره حمیدی، و محمدحسین عزیزی، “تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر- بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 58، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72745/fa