مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,325
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

907
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 104

چکیده

 در این پژوهش فعالیت آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش (به مدت 30 دقیقه) در مقایسه با آنتی اکسیدان TBHQ بررسی گردید. اندازه گیری ترکیبات فنولیک عصاره نشان داد که میزان این ترکیبات در عصاره بهار نارنج 65±1.5 میلی گرم به ازای هر گرم می باشد که سبب می شود تا عصاره فعالیت آنتی رادیکالی خوبی (IC50=73±2.1 میکروگرم به ازای هر میلی گرم) را در خنثی سازی رادیکال های آزاد DPPH داشته باشد. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش نشان داد که این عصاره در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی می تواند سرعت اکسیداسیون روغن ذرت را کاهش دهد و زمانی که این عصاره قبل از اشعه دهی به روغن اضافه شود روغن ذرت عدد پراکسید, عدد انیسیدین و عدد کانژوگه دی ان کمتری نسبت به زمانی که بعد از اشعه دهی اضافه شود خواهد داشت. این عصاره همچنین سرعت تخریب اسیدهای چرب غیراشباع را کاهش داد. درنتیجه عصاره بهار نارنج می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در روغن های خوراکی کاربرد داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی، سیدمحمدباقر، صفری، جواد، صادقی، بهروز، و غفوری، مسلم. (1396). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 97-104. SID. https://sid.ir/paper/72760/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی سیدمحمدباقر، صفری جواد، صادقی بهروز، غفوری مسلم. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):97-104. Available from: https://sid.ir/paper/72760/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدباقر هاشمی، جواد صفری، بهروز صادقی، و مسلم غفوری، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 97–104، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72760/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button