APA:
کپیهاشمی، سیدمحمدباقر، صفری، جواد، صادقی، بهروز، و غفوری، مسلم. (1396). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 97-104. SID. https://sid.ir/paper/72760/fa
Vancouver:
کپیهاشمی سیدمحمدباقر، صفری جواد، صادقی بهروز، غفوری مسلم. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):97-104. Available from: https://sid.ir/paper/72760/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدباقر هاشمی، جواد صفری، بهروز صادقی، و مسلم غفوری، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 97–104، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72760/fa