APA:
کپیصادقی، علی اصغر، نیک خواه، علی، و شورنگ، پروین. (1384). اثر فرآیند حرارتی بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو. علوم کشاورزی، 11(3)، 189-200. SID. https://sid.ir/paper/7812/fa
Vancouver:
کپیصادقی علی اصغر، نیک خواه علی، شورنگ پروین. اثر فرآیند حرارتی بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو. علوم کشاورزی[Internet]. 1384؛11(3):189-200. Available from: https://sid.ir/paper/7812/fa
IEEE:
کپیعلی اصغر صادقی، علی نیک خواه، و پروین شورنگ، “اثر فرآیند حرارتی بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو،” علوم کشاورزی، vol. 11، no. 3، pp. 189–200، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7812/fa