APA:
کپیآروین، محمدجواد، و کاظمی پور، نسرین. (1382). واکنش رقم ها پیاز خوراکی به تنش های شوری و خشکی در مرحله جوانه زنی و امکان استفاده از مواد شیمیایی برای بهبود جوانه زنی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 4(4-3)، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/80929/fa
Vancouver:
کپیآروین محمدجواد، کاظمی پور نسرین. واکنش رقم ها پیاز خوراکی به تنش های شوری و خشکی در مرحله جوانه زنی و امکان استفاده از مواد شیمیایی برای بهبود جوانه زنی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1382؛4(4-3):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/80929/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد آروین، و نسرین کاظمی پور، “واکنش رقم ها پیاز خوراکی به تنش های شوری و خشکی در مرحله جوانه زنی و امکان استفاده از مواد شیمیایی برای بهبود جوانه زنی،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 4، no. 4-3، pp. 95–104، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80929/fa