مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,044
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر انگل Labratrema minimus در نرخ فیلتراسیون صدف خوراکی Cerastoderma edule در شرایط حاد حرارتی و شوری

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 94

چکیده

 بمنظور نشان دادن فیلتراسیون صدف خوراکی Cerastoderma edule در شرایط مختلف شوری و حرارت, مقایسه ای بین دو گروه صدفهای سالم و صدفهای آلوده به انگل (Labratrema minimus), انجام شد. نتایج نشان داد که صدفهای آلوده به انگل مشکلاتی را از نظر سازگاری به شرایط سخت و نهایت در شوری و حرارت نشان می دهد. این نتایج هم چنین نشاندهنده این است که صدف سالم 78 میلی لیتر در دقیقه بر حسب گرم وزن خشک خود از آب دریا را در شرایط شوری 0.0034 و 20 درجه سانتیگراد حرارت فیلتر می کند. در حالیکه صدف بیمار 15.4 میلی لیتر در دقیقه بر حسب گرم وزن خشک خود را در شوری پایین, شرایطی که در موقع باران و جزر آب بوجود می آید و صدفهای سالم 14.5 میلی لیتر فیلتر می کنند در حالیکه صدف های آلوده تنها 18.9 میلی لیتر را می توانند فیلتر کنند. اختلافات این دو مقدار معنی دار نیست. درجه فیلتراسیون صدفهای سالم در شرایط شوری ثابت ولی حرارت بالا به 101.9 میلی لیتر می رسد و در مقایسه با صدف های آلوده که 27.2 میلی لیتر را فیلتر می کنند. بین 20 و 30 درجه اختلاف معنی داری ندارند. این نتایج نشاندهنده این حقیقت است که صدفهای آلوده به انگل قادر به سازگاری به شرایط محیطی در حالت Extrem این شرایط نیستند. اگر این نتایج آزمایشگاهی به شرایط محیط طبیعی بسط داده شود علل اکولوژیک مرگ و میر در نتیجه پارازیت ها را می توان ثابت نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوانشیرخویی، آرش. (1380). اثر انگل Labratrema minimus در نرخ فیلتراسیون صدف خوراکی Cerastoderma edule در شرایط حاد حرارتی و شوری. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 3(2)، 73-94. SID. https://sid.ir/paper/85998/fa

    Vancouver: کپی

    جوانشیرخویی آرش. اثر انگل Labratrema minimus در نرخ فیلتراسیون صدف خوراکی Cerastoderma edule در شرایط حاد حرارتی و شوری. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1380؛3(2):73-94. Available from: https://sid.ir/paper/85998/fa

    IEEE: کپی

    آرش جوانشیرخویی، “اثر انگل Labratrema minimus در نرخ فیلتراسیون صدف خوراکی Cerastoderma edule در شرایط حاد حرارتی و شوری،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 3، no. 2، pp. 73–94، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85998/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button