مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L)

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 256

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم ماده خشک, انرژی ناخالص, پروتئین خام و فسفر در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (Salmo salar, L.) آزمایش قابلیت هضم انجام شد. ماهیها در دو گروه یا دو تکرار با مقادیر 1.25, 1.0, 0.75, 0.5, 0.25 و 1.9 درصد وزن بدن در روز تغذیه شدند. مدفوع ماهیان با استفاده از جمع کننده های مدل گلف (Guelph-type) طی پنج روز متوالی جمع آوری شدند. میزان غذای مصرفی بطور معنی داری بر قابلیت هضم ماده خشک, پروتئین و فسفر تاثیر داشت (P<0.05). قابلیت هضم ماده خشک در ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی 0.25 درصد وزن بدن در روز در مقایسه با ماهیان تغذیه شده با جیره های غذایی 0.75, 0.5 و 1.0 درصد وزن بدن در روز بطور معنی داری کمتر بود. قابلیت هضم پروتئین در ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی 0.25 درصد وزن بدن در روز در مقایسه با 1.25 درصد وزن بدن در روز بطور معنی داری کمتر بود. قابلیت هضم فسفر در ماهیان تغذیه شده با 0.25 درصد وزن بدن در روز در مقایسه با سایر تیمارها به استثنای 1.0 درصد وزن بدن در روز بطور معنی داری کمتر بود. اختلاف معنی داری در قابلیت هضم انرژی بین ماهیان تغذیه شده با جیره های غذایی مختلف وجود نداشت. مهمترین اثر, کاهش قابلیت هضم در کمترین جیره غذایی بدون وجود یک رابطه واضح بین جیره و قابلیت هضم بالاتر از این جیره, بود. این موضوع بوسیله دفع نسبتا بالای نیتروژن و فسفر با منشا درونی در جیره غذایی کمتر از حد نگهداری بدن شرح داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سجادی، میرمسعود، و کارتر، کریستوفرگای. (1387). تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 7(2 (ویژه نامه))، 241-256. SID. https://sid.ir/paper/86022/fa

    Vancouver: کپی

    سجادی میرمسعود، کارتر کریستوفرگای. تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1387؛7(2 (ویژه نامه)):241-256. Available from: https://sid.ir/paper/86022/fa

    IEEE: کپی

    میرمسعود سجادی، و کریستوفرگای کارتر، “تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 7، no. 2 (ویژه نامه)، pp. 241–256، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86022/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button