APA:
کپیسجادی، میرمسعود، و کارتر، کریستوفرگای. (1387). تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 7(2 (ویژه نامه))، 241-256. SID. https://sid.ir/paper/86022/fa
Vancouver:
کپیسجادی میرمسعود، کارتر کریستوفرگای. تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1387؛7(2 (ویژه نامه)):241-256. Available from: https://sid.ir/paper/86022/fa
IEEE:
کپیمیرمسعود سجادی، و کریستوفرگای کارتر، “تاثیر جیره غذایی بر قابلیت هضم مواد مغذی در ماهی آزاد اقیانوس اطلس (.Salmo salar L)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 7، no. 2 (ویژه نامه)، pp. 241–256، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86022/fa