مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرسطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 77

چکیده

 نه جیره غذایی حاوی سه سطح متفاوت پروتئین خام 30, 35 و 40 درصد همراه با انرژی 300, 370 و 450 کیلو کالری در 100 گرم توسط تعدادی شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین Astacus leptodactylus با میانگین وزنی 2.3±17 مورد تغذیه قرار گرفت. پس از سپری شدن 8 هفته شاخصهای افزایش وزن, ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین, استفاده از پروتئین خالص, مصرف مواد غذایی روزانه و آنالیز لاشه حاصل از عضلات بخش دمی شاه میگوی چنگال باریک محاسبه و مورد بررسی قرار گرفت. در پایان آزمایش, مقایسه پارامترهای رشد در پاسخ به سطوح مختلف پروتئین و انرژی بیانگر بیشترین مقدار شاخصهای افزایش وزن, نسبت بازده پروتئین و استفاده از پروتئین خالص و کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی برای جیره حاوی 30 درصد پروتئین وانرژی 370 کیلوکالری در 100 گرم بود. در تیمارهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی 30 درصد پروتئین و انرژی 450 کیلوکالری در 100 گرم بالاترین مقادیر ضریب رشد ویژه و مصرف مواد غذایی روزانه بدست آمد. در ادامه مقایسه نتایج حاصل از آنالیز لاشه نشان می دهد که بیشترین میزان جذب پروتئین در رژیم غذایی حاوی 30 درصد پروتئین و انرژی 370 کیلوکالری در 100 گرم حاصل شد. از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که غذای حاوی 30 درصد پروتئین و انرژی 370 کیلوکالری در 100 گرم به عنوان یک جیره غذایی کاربردی سبب کاهش هزینه های عملیاتی و در نتیجه افزایش سود تولید کننده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غیاثوند، زهرا، متین فر، عباس، ولی پور، علیرضا، سلطانی، مهدی، و کمالی، ابوالقاسم. (1390). بررسی اثرسطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 11(1)، 63-77. SID. https://sid.ir/paper/86048/fa

    Vancouver: کپی

    غیاثوند زهرا، متین فر عباس، ولی پور علیرضا، سلطانی مهدی، کمالی ابوالقاسم. بررسی اثرسطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1390؛11(1):63-77. Available from: https://sid.ir/paper/86048/fa

    IEEE: کپی

    زهرا غیاثوند، عباس متین فر، علیرضا ولی پور، مهدی سلطانی، و ابوالقاسم کمالی، “بررسی اثرسطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 11، no. 1، pp. 63–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86048/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button