مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

863
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

138
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر برخی شاخصهای رشد و توان تولید شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodacthylus)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 25

چکیده

 در این تحقیق سه جیره غذایی با درصد پروتئین متفاوت 30, 35 و 40 درصد جهت تغذیه شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین با میانگین وزنی 2.4 ± 15 به مدت 8 هفته در 9 تانک در خرداد 1388 مورد بررسی قرار گرفت. شاخص هایی همچون ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین, میزان بهره برداری از پروتئین خالص, افزایش وزن, مصرف غذای روزانه و در نهایت ترکیب بیوشیمیایی بدن اندازه گیری شد. در پایان این تحقیق با افزایش میزان پروتئین, اختلاف معنی داری در شاخصهایی همچون ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی و میزان مصرف غذای روزانه مشاهده نگردید, اما میزان بهره برداری از پروتئین خالص و نسبت بازده پروتئین با افزایش میزان پروتئین از 30 به 40 درصد کاهش معنی داری را نشان داد. بر اساس این تحقیق افزایش میزان پروتئین با کاهش وزن در پایان دوره همراه بود. آنالیز لاشه نیز بیانگر کاهش میزان پروتئین بدن با افزایش مقدار پروتئین در جیره غذایی بود که در هیچ یک از سطوح مختلف پروتیین جیره اختلاف معنی داری در نتایج حاصل از آنالیز لاشه بدست نیامد. با توجه به موارد ذکر شده بهترین مقدار پروتئین 30 درصد تشخیص داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چنگیزی، رضا، غیاثوند، زهرا، و حسینی فرد، سیدمهدی. (1389). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر برخی شاخصهای رشد و توان تولید شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodacthylus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(6)، 19-25. SID. https://sid.ir/paper/174598/fa

    Vancouver: کپی

    چنگیزی رضا، غیاثوند زهرا، حسینی فرد سیدمهدی. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر برخی شاخصهای رشد و توان تولید شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodacthylus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(6):19-25. Available from: https://sid.ir/paper/174598/fa

    IEEE: کپی

    رضا چنگیزی، زهرا غیاثوند، و سیدمهدی حسینی فرد، “اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر برخی شاخصهای رشد و توان تولید شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodacthylus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 6، pp. 19–25، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174598/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button