APA:
کپیهاشمی، سیدرضا، دستار، بهروز، حسنی، سعید، و جعفری آهنگری، یوسف. (1385). تاثیر بتائین در جیره های با سطوح متفاوت پروتیین بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه))، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/9138/fa
Vancouver:
کپیهاشمی سیدرضا، دستار بهروز، حسنی سعید، جعفری آهنگری یوسف. تاثیر بتائین در جیره های با سطوح متفاوت پروتیین بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/9138/fa
IEEE:
کپیسیدرضا هاشمی، بهروز دستار، سعید حسنی، و یوسف جعفری آهنگری، “تاثیر بتائین در جیره های با سطوح متفاوت پروتیین بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)، pp. 81–90، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9138/fa