مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,112
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های مکانیکی فرآورده مرکب پلی اتیلن سنگین کاه ساقه برنج

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 154

چکیده

 در این پژوهش, فرآورده مرکب پلی اتیلن سنگین با 30, 15 و 40 درصد وزنی کاه ساقه برنج تهیه و خواص مکانیکی (کشش, خمش و مقاومت به ضربه) آن اندازه گیری شد. همچنین اثر ماده جفت کننده مالیئک انیدرید و اندازه ذرات کاه برنج (مش 12 تا 25 و مش 25 تا 40) بر خواص مکانیکی فرآورده مرکب بررسی شد. در مجموع 9 تیمار شامل 3 تیمار پلی اتیلن سنگین به ترتیب با 30, 15 و 40 درصد وزنی کاه برنج دانه ریز و 2 درصد مالئیک انیدرید, 3 تیمار پلی اتیلن سنگین به ترتیب با 30, 15 و 40 درصد وزنی کاه برنج دانه درشت و 2 درصد مالئیک انیدرید, 2 تیمار پلی اتیلن سنگین به ترتیب با 30 درصد وزنی کاه برنج دانه ریز و دانه درشت بدون مالئیک انیدرید و یک تیمار پلی اتیلن خالص به عنوان شاهد تهیه شد. داده های حاصل با آزمون فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقاومت به ضربه شکافدار کامپوزیت با افزایش کاه کاهش یافت, همچنین آمیزه های حاوی ذرات ریزتر, خواص استحکام به ضربه و مدول خمشی بهتری نسبت به فرآورده های حاوی ذرات درشت داشتند. نتایج نشان می دهد که فرآورده مرکب تهیه شده با 30 درصد وزنی ساقه برنج دانه ریز استحکام کششی و خمشی بهتری نسبت به سایر فرآورده ها دارد. مقایسه تیمارهای دارای 30 درصد وزنی ساقه برنج دانه ریز و دانه درشت حاوی 2 درصد جفت کننده مالئیک انیدرید و بدون جفت کننده که به وسیله آزمون -t استیودنت انجام شد, نشان داد که افزودن مالئیک انیدرید سبب بهبود خواص مکانیکی می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شاکری، علیرضا، امیدوار، اصغر، و گرجانی، فیاض. (1385). بررسی ویژگی های مکانیکی فرآورده مرکب پلی اتیلن سنگین کاه ساقه برنج. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(6)، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/9167/fa

Vancouver: کپی

شاکری علیرضا، امیدوار اصغر، گرجانی فیاض. بررسی ویژگی های مکانیکی فرآورده مرکب پلی اتیلن سنگین کاه ساقه برنج. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(6):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/9167/fa

IEEE: کپی

علیرضا شاکری، اصغر امیدوار، و فیاض گرجانی، “بررسی ویژگی های مکانیکی فرآورده مرکب پلی اتیلن سنگین کاه ساقه برنج،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. 6، pp. 143–154، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9167/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button