Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,217
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مخمر زنده (ساکارومایسز سرویسیه) بر تخمیرات شکمبه و متابولیت های خون گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 214

کلیدواژه

مخمر (ساکارومایسز سرویسیه)Q4

چکیده

 به منظور بررسی اثر مخمر زنده (Saccharomyces cerevisiae-1026) بر تخمیرات شکمبه و متابولیتهای خون از چهار راس بره نر شش ماهه بلوچی فیستوله شده با میانگین وزن 35 کیلوگرم در یک طرح چرخشی اسپلیت پلات استفاده گردید. جیره های غذایی بر اساس جدولهای ARC (1995) برای 1.25 برابر احتیاجات نگهداری تنظیم شد. تیمارها عبارت بودند از: (H جیره علوفه ای 30) درصد کنسانتره + 70 درصد علوفه(, (HY جیره علوفه ای + 4 گرم مخمر برای هر راس گوسفند در روز, (C جیره کنسانتره ای 70) درصد کنسانتره + 30 درصد علوفه( و (CY جیره کنسانتره ای + 4 گرم مخمر برای هر راس گوسفند در روز. نمونه های خون و مایع شکمبه بترتیب طی 6 و 8 ساعت پس از مصرف خوراک و نمونه های ادرار به منظور تخمین پروتئین میکروبی در سه روز پایانی آزمایش تهیه شد. دو ساعت پس از مصرف خوراک کنسانتره ای, مخمر موجب افزایش معنی دار pH (P<0.1) شمکبه شد 6.22) در مقابل (6.05. مخمر غلظت آمونیاک مایع شکمبه ای را با تیمار علوفه ای طی 1 تا 4 ساعت و با تیمار کنسانتره ای طی 0.5 تا 3 ساعت بعد از مصرف خوراک, بطور معنی داری کاهش داد (P<0.05). مخمر 3 ساعت پس از مصرف خوراک علوفه ای و 2 ساعت پس از مصرف خوراک کنسانتره ای موجب افت معنی دار (P<0.05) غلظت اوره پلاسما )بترتیب 10.72 در مقابل 13.76 و 10.69 در مقابل 13.74 میلی گرم بر دسی لیتر( شد. میانگین تولید پروتئین میکروبی با تیمار علوفه ای بطور نسبی (P<0.1) بیشتر از سایر تیمارها بود. نتایج نشان داد که مخمر با افزایش مصرف آمونیاک و افزایش تولید پروتئین میکروبی کارآیی خوراک را افزایش می دهد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوروزی، محمد، مزرجی، فلور، و دانش مسگران، محسن. (1381). تاثیر مخمر زنده (ساکارومایسز سرویسیه) بر تخمیرات شکمبه و متابولیت های خون گوسفند. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 9(4)، 197-214. SID. https://sid.ir/paper/9210/fa

    Vancouver: کپی

    نوروزی محمد، مزرجی فلور، دانش مسگران محسن. تاثیر مخمر زنده (ساکارومایسز سرویسیه) بر تخمیرات شکمبه و متابولیت های خون گوسفند. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1381؛9(4):197-214. Available from: https://sid.ir/paper/9210/fa

    IEEE: کپی

    محمد نوروزی، فلور مزرجی، و محسن دانش مسگران، “تاثیر مخمر زنده (ساکارومایسز سرویسیه) بر تخمیرات شکمبه و متابولیت های خون گوسفند،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 9، no. 4، pp. 197–214، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا