مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,045
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر روغن و زمان نگهداری بر روی کیفیت خلالهای نیمه سرخ شده سیب زمینی استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 216

چکیده

 در این آزمایش, اثر سه نوع روغن آفتابگردان, سویای مایع, مخلوط پنبه دانه و سویا به صورت جامد, بر روی خلالهای نیمه سرخ شده سیب زمینی استان گلستان مورد بررسی قرار گرفت. درصد ماده خشک, درصد چربی و درصد قند احیا خلالهای تولیدی, تفاوت معنی داری در سطح یک درصد (p<0/01) داشتند. اندیس پراکسید بین خلالهای نیمه سرخ شده با روغن های آفتابگردان, مخلوط پنبه دانه و سویا به صورت جامد, تفاوت معنی داری نداشتند اما بین این دو روغن با روغن سویا, تفاوت معنی داری بود. خلالهای نیمه سرخ شده با روغن سویای مایع, با داشتن حداقل میزان اندیس پراکسید, کیفیت بهتری داشتند. از نظر درصد جذب چربی, تفاوت معنی درای , بین خلال های نیمه سرخ شده با سه روغن مذکور , ملاحظه گردید به طوریکه خلالهای نیمه سرخ شده با روغن آفتابگردان, کمترین جذب روغن را داشتند. از لحاظ ماده خشک, تفاوت معنی داری بین خلالهای نیمه سرخ شده با سه نوع روغن ذکر شده, مشاهده گردید به طوریکه خلالهای نیمه سرخ شده با روغن جامد پنیه دانه و سویا, بیشترین ماده خشک را داشتند. از نظر درصد قند احیاء, بین خلال های نیمه سرخ شده با سویای مایع و مخلوط پنیه دانه و سویا به صورت جامد, تفاوت معنی داری وجودنداشت ولی بین همین خلالهای نیمه سرخ شده با روغن آفتابگردان, تفاوت معنی دار بود به طوریکه خلالهای نیمه سرخ شده با روغن آفتابگردان, کمترین درصد قند احیا را داشتند از آنجا که میزان کم جذب چربی در خلالها, تعیین کننده کیفیت محصول می باشد. بنابراین خلالهای نیمه سرخ شده با روغن آفتابگردان در زمانهای صفر (تازه) و یک ماه, دارای کم ترین جذب و بالاترین کیفیت بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، حبیب اله، بلداجی، فتح اله، و دخانی، شهرام. (1382). بررسی اثر روغن و زمان نگهداری بر روی کیفیت خلالهای نیمه سرخ شده سیب زمینی استان گلستان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 10(1)، 207-216. SID. https://sid.ir/paper/9385/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی حبیب اله، بلداجی فتح اله، دخانی شهرام. بررسی اثر روغن و زمان نگهداری بر روی کیفیت خلالهای نیمه سرخ شده سیب زمینی استان گلستان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1382؛10(1):207-216. Available from: https://sid.ir/paper/9385/fa

    IEEE: کپی

    حبیب اله میرزایی، فتح اله بلداجی، و شهرام دخانی، “بررسی اثر روغن و زمان نگهداری بر روی کیفیت خلالهای نیمه سرخ شده سیب زمینی استان گلستان،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 10، no. 1، pp. 207–216، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9385/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button