APA:
کپیقوامی، مهرداد، قراچورلو، مریم، و عزت پناه، حمید. (1382). اثر سرخ کردن بر خصوصیات کیفی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی، 9(1)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/7598/fa
Vancouver:
کپیقوامی مهرداد، قراچورلو مریم، عزت پناه حمید. اثر سرخ کردن بر خصوصیات کیفی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی[Internet]. 1382؛9(1):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/7598/fa
IEEE:
کپیمهرداد قوامی، مریم قراچورلو، و حمید عزت پناه، “اثر سرخ کردن بر خصوصیات کیفی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی،” علوم کشاورزی، vol. 9، no. 1، pp. 1–15، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7598/fa