مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

248
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 221

چکیده

 هدف از این پوهش بررسی تأثیر مصرف سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای شیری تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری بود. در این آزمایش, از شش رأس گاو شیری فیستولاگذاری شده در قالب طرح مربع لاتین گردان با شش دوره زمانی (14 روزه) و شش جیره مختلف استفاده شد که تیمارهای آزمایش شامل: 1) سطح کربوهیدرات های غیر فیبری پائین بدون مخمر, 2) سطح کربوهیدرات های غیر فیبری پائین همراه با پنج گرم مخمر, 3) سطح کربوهیدرات های غیرفیبری پائین همراه با 10 گرم مخمر, 4) سطح کربوهیدرات های غیر فیبری بالا بدون مخمر, 5) سطح کربوهیدرات های غیر فیبری بالا همراه با پنج گرم مخمر و 6) سطح کربوهیدرات های غیر فیبری بالا همراه با 10 گرم مخمر بود. مصرف ماده خشک روزانه, فعالیت نشخوار, فراسنجه های شکمبه ای و متابولیت های خونی در هر دوره اندازه گیری شد. مصرف ماده خشک, فعالیت نشخوار و قابلیت هضم مواد مغذی, pH و میانگین دمای شکمبه تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت. شاخص های عمومی سلامت و پلاسمای خون نیز تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند. به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد افزودن مخمر زنده به جیره هایی به غلظت مختلف NFC تاثیری بر عملکرد شکمبه, قابلیت هضم مواد مغذی خوراک و متابولیت های خونی ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشتی، سیدمحمدرضا، رضایزدی، کامران، بدیعی، آریا، و صادقی، مصطفی. (1400). اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(2 )، 213-221. SID. https://sid.ir/paper/950383/fa

    Vancouver: کپی

    بهشتی سیدمحمدرضا، رضایزدی کامران، بدیعی آریا، صادقی مصطفی. اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(2 ):213-221. Available from: https://sid.ir/paper/950383/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدرضا بهشتی، کامران رضایزدی، آریا بدیعی، و مصطفی صادقی، “اثر سطوح مختلف مخمر زنده بر سلامت و عملکرد شکمبه گاوهای تغذیه شده با جیره های حاوی غلظت پائین و بالا کربوهیدرات های غیر فیبری،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 2 ، pp. 213–221، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950383/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button