APA:
کپیزند، نازنین، عیوض زاده، اورنگ، و صدیقی، رضا. (1400). اثراتمسفر اصلاح شده, اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L. ) و پاکت های انعطاف پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، 1(3 )، 57-74. SID. https://sid.ir/paper/950723/fa
Vancouver:
کپیزند نازنین، عیوض زاده اورنگ، صدیقی رضا. اثراتمسفر اصلاح شده, اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L. ) و پاکت های انعطاف پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز. کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی[Internet]. 1400؛1(3 ):57-74. Available from: https://sid.ir/paper/950723/fa
IEEE:
کپینازنین زند، اورنگ عیوض زاده، و رضا صدیقی، “اثراتمسفر اصلاح شده, اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L. ) و پاکت های انعطاف پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز،” کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، vol. 1، no. 3 ، pp. 57–74، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950723/fa