مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

125
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک های رشد تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 335 | صفحه پایان 344

چکیده

 اثر فلفل قرمز در مقایسه با مکمل های رشد تجاری بیواسترانگ و الئوبیوتک بر عملکرد رشد, گوارش پذیری مواد مغذی و سایر پارامترهای مورد مطالعه در شرایط تنش گرمایی با استفاده از از 200 قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه مخلوط هر دو جنس سویه آربور آکرز در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار, پنج تکرار و ده قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل جیره ی پایه فاقد مواد افزودنی و جیره ی پایه به ترتیب حاوی 10 گرم در کیلوگرم فلفل قرمز, 0/1 گرم در کیلوگرم بیواسترانگ و 0/15 گرم در کیلوگرم الئوبیوتیک بودند. در شروع سه هفتگی پرنده ها به مدت شش ساعت در شرایط تنش گرمایی قرار گرفتند. در طول 42 روز آزمایش, میانگین حداقل و حداکثر دما به ترتیب 25 و 33 درجه سانتی گراد بود. میزان مصرف خوراک, افزایش وزن, ضریب تبدیل خوراک, وزن اندام های داخلی بدن, فلور میکروبی روده کور و گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی برای دوره ی تنش گرمایی اندازه گیری شد. استفاده از فلفل قرمز سبب بهبود ضریب تبدیل و افزایش وزن روزانه در دوره های رشد و پایانی و افزایش گوارش پذیری پروتئین, چربی و ماده خشک, وزن نسبی بورس فابرسیوس, طحال و سنگدان و کاهش جمعیت ای کولای در مقایسه با تیمار شاهد شد (0/05≥ P). بیواسترانگ و الئوبیوتک اثری بر عملکرد, گوارش پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی سکوم نداشت. بطورکلی استفاده از فلفل قرمز در جیره جوجه های گوشتی در مقایسه با محرک های رشد تجاری, اثرات منفی تنش گرمایی بر عملکرد رشد, گوارش پذیری مواد مغذی و میکروفلورای سکوم را کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوانی، محمدرضا، و احمدی دوازده امامی، فاطمه. (1400). بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک های رشد تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(2 )، 335-344. SID. https://sid.ir/paper/952758/fa

    Vancouver: کپی

    رضوانی محمدرضا، احمدی دوازده امامی فاطمه. بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک های رشد تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(2 ):335-344. Available from: https://sid.ir/paper/952758/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا رضوانی، و فاطمه احمدی دوازده امامی، “بررسی مقایسه ای فلفل قرمز با محرک های رشد تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 2 ، pp. 335–344، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/952758/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button