APA:
کپیایمانی مقدم، حجت، قاسمی، سمانه، سبحانی راد، سعید، و بهگر، مهدی. (1400). سطوح مختلف اسانس های میخک و مرزه بر فراسنجه های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیرات ضد میکروبی آنها بر باکتری پپتواسترپتوکوکوس انئروبیوس (Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه. پژوهش های علوم دامی ایران، 13(3 )، 335-349. SID. https://sid.ir/paper/953062/fa
Vancouver:
کپیایمانی مقدم حجت، قاسمی سمانه، سبحانی راد سعید، بهگر مهدی. سطوح مختلف اسانس های میخک و مرزه بر فراسنجه های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیرات ضد میکروبی آنها بر باکتری پپتواسترپتوکوکوس انئروبیوس (Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1400؛13(3 ):335-349. Available from: https://sid.ir/paper/953062/fa
IEEE:
کپیحجت ایمانی مقدم، سمانه قاسمی، سعید سبحانی راد، و مهدی بهگر، “سطوح مختلف اسانس های میخک و مرزه بر فراسنجه های تخمیری در تکنیک تولید گاز و تاثیرات ضد میکروبی آنها بر باکتری پپتواسترپتوکوکوس انئروبیوس (Peptostreptococcus anaerobius) جداسازی شده از شکمبه،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 335–349، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953062/fa