APA:
کپیقیامی، سیده زهره، حسینی، سیدولی، و خدایی، حسین. (1399). مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد. علوم آبزی پروری، 8(14 )، 134-145. SID. https://sid.ir/paper/953079/fa
Vancouver:
کپیقیامی سیده زهره، حسینی سیدولی، خدایی حسین. مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد. علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(14 ):134-145. Available from: https://sid.ir/paper/953079/fa
IEEE:
کپیسیده زهره قیامی، سیدولی حسینی، و حسین خدایی، “مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 14 ، pp. 134–145، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953079/fa