Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

84
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

382
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد

صفحات

 صفحه شروع 134 | صفحه پایان 145

چکیده

 در تحقیق حاضر کیفیت تغذیه ­ ای سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella caspia) تهیه شده به دو روش شستشو و تغییر pH در طی دوره­ ی نگهداری انجماد مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های تهیه شده به مدت سه ماه در شرایط انجماد نگهداری و کیفیت آن ها از نظر برخی از خصوصیات تغذیه ­ ای (نسبت n3/n6, شاخص های کیفیت چربی مانند شاخص ترومبوژنیک و شاخص آتروژنیک و نسبت EAA/NEAA) بررسی شد. براساس نتایج تغییرات شاخص آتروژنیک در واحد زمان معنی­ دار بود (0/05p ). نتایج نشان داد که مقادیر مرتبط با شاخص های کیفیت تغذیه ­ ای اندازه گیری شده در سوریمی تهیه شده به روش تغییر pH از مطلوبیت بهتری نسبت به روش شستشو را دارا می­ باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیامی، سیده زهره، حسینی، سیدولی، و خدایی، حسین. (1399). مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد. علوم آبزی پروری، 8(14 )، 134-145. SID. https://sid.ir/paper/953079/fa

    Vancouver: کپی

    قیامی سیده زهره، حسینی سیدولی، خدایی حسین. مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد. علوم آبزی پروری[Internet]. 1399؛8(14 ):134-145. Available from: https://sid.ir/paper/953079/fa

    IEEE: کپی

    سیده زهره قیامی، سیدولی حسینی، و حسین خدایی، “مقایسه تغییرات ترکیب اسید چرب و آمینه در سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی به دو روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی نگهداری در شرایط انجماد،” علوم آبزی پروری، vol. 8، no. 14 ، pp. 134–145، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953079/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا