APA:
کپیآقایی، اکرم، و رنجبر، منیره. (1399). فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 181-198. SID. https://sid.ir/paper/953742/fa
Vancouver:
کپیآقایی اکرم، رنجبر منیره. فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):181-198. Available from: https://sid.ir/paper/953742/fa
IEEE:
کپیاکرم آقایی، و منیره رنجبر، “فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 181–198، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953742/fa