APA:
کپیجوینده، حسین، حجتی، محمد، و قصاب نژاد، مهدی. (1400). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 101-116. SID. https://sid.ir/paper/954689/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، حجتی محمد، قصاب نژاد مهدی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):101-116. Available from: https://sid.ir/paper/954689/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، محمد حجتی، و مهدی قصاب نژاد، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 101–116، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954689/fa