Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

241
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

487
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس

صفحات

 صفحه شروع 64 | صفحه پایان 76

چکیده

 استفاده از ماکروجلبک ها در صنایع مختلف برای محققین انگیزه و اشتیاق فراوانی جهت انجام مطالعات گسترده در مورد خواص ضدقارچی, ضد باکتری, ضد ویروس و ضد سرطان ایجاد کرده است. مطالعه حاضر جهت تعیین فعالیت های ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه ای (S. boveanum) جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس انجام شد. در این پژوهش سنجش فعالیت آنتی اکسیدانی کل, توانایی شلاته کنندگی یون آهن, فعالیت مهار رادیکال آزاد DPPH و سوپراکسید نشان داد که آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از این جلبک توانایی بالایی در فعالیت آنتی اکسیدانی از خود نشان داد. همچنین فعالیت ضدباکتریایی در برابر هفت گونه باکتریایی مختلف بیماری زا و غیر بیماری زا, نشان داد که باکتری Yersinia ruckeri نسبت به آلژینات و فوکوئیدان مقاوم است. طبق نتایج این مطالعه, عصاره جلبک قهوه ای S. boveanumمی تواند به عنوان ترکیب ضد باکتری و آنتی اکسیدان در صنایع غذایی, دارویی, آرایشی و بهداشتی جهت افزایش ماندگاری و جلوگیری از اکسید شدن ترکیبات مغذی استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قره خان تقرتپه، رضوان، کردجزی، معظمه، احمدنصرالهی، سامان، شعبان پور، بهاره، و عادلی، افشین. (1398). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس. علوم آبزی پروری، 7(12 )، 64-76. SID. https://sid.ir/paper/954837/fa

    Vancouver: کپی

    قره خان تقرتپه رضوان، کردجزی معظمه، احمدنصرالهی سامان، شعبان پور بهاره، عادلی افشین. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس. علوم آبزی پروری[Internet]. 1398؛7(12 ):64-76. Available from: https://sid.ir/paper/954837/fa

    IEEE: کپی

    رضوان قره خان تقرتپه، معظمه کردجزی، سامان احمدنصرالهی، بهاره شعبان پور، و افشین عادلی، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه ای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس،” علوم آبزی پروری، vol. 7، no. 12 ، pp. 64–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954837/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button