APA:
کپینوشاد، محمد، علیزاده بهبهانی، بهروز، و حجتی، محمد. (1400). بررسی ویژگی های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ محلی بهبهان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(4 )، 169-186. SID. https://sid.ir/paper/954877/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، علیزاده بهبهانی بهروز، حجتی محمد. بررسی ویژگی های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ محلی بهبهان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(4 ):169-186. Available from: https://sid.ir/paper/954877/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، و محمد حجتی، “بررسی ویژگی های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ محلی بهبهان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 4 ، pp. 169–186، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954877/fa