APA:
کپیعاشوری، مهرداد، قراچورلو، مریم، و هنرور، مسعود. (1400). تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(4 )، 155-168. SID. https://sid.ir/paper/955077/fa
Vancouver:
کپیعاشوری مهرداد، قراچورلو مریم، هنرور مسعود. تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(4 ):155-168. Available from: https://sid.ir/paper/955077/fa
IEEE:
کپیمهرداد عاشوری، مریم قراچورلو، و مسعود هنرور، “تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 4 ، pp. 155–168، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955077/fa