APA:
کپیصراف، فرشید، وکیلی، سیدعلیرضا، و دانش مسگران، محسن. (1400). اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع, آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین. پژوهش های علوم دامی ایران، 13(2 )، 161-173. SID. https://sid.ir/paper/955101/fa
Vancouver:
کپیصراف فرشید، وکیلی سیدعلیرضا، دانش مسگران محسن. اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع, آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1400؛13(2 ):161-173. Available from: https://sid.ir/paper/955101/fa
IEEE:
کپیفرشید صراف، سیدعلیرضا وکیلی، و محسن دانش مسگران، “اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع, آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 161–173، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955101/fa