APA:
کپیحاتمی، صغری، اکبری، محمدرضا، و خواجعلی، فریبرز. (1400). اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره های بر پایه گندم بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 13(3 )، 405-416. SID. https://sid.ir/paper/955110/fa
Vancouver:
کپیحاتمی صغری، اکبری محمدرضا، خواجعلی فریبرز. اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره های بر پایه گندم بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1400؛13(3 ):405-416. Available from: https://sid.ir/paper/955110/fa
IEEE:
کپیصغری حاتمی، محمدرضا اکبری، و فریبرز خواجعلی، “اثر افزودن سطوح مختلف ویتامین A به جیره های بر پایه گندم بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 405–416، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955110/fa