APA:
کپیابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله، نیکخواه، علی، و صادقی، علی اصغر. (1399). ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عمل آوری شده با پرتو میکروویو. پژوهش های علوم دامی ایران، 12(3 )، 291-305. SID. https://sid.ir/paper/955115/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی محمودآباد سیدروح اله، نیکخواه علی، صادقی علی اصغر. ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عمل آوری شده با پرتو میکروویو. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1399؛12(3 ):291-305. Available from: https://sid.ir/paper/955115/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله ابراهیمی محمودآباد، علی نیکخواه، و علی اصغر صادقی، “ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عمل آوری شده با پرتو میکروویو،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 12، no. 3 ، pp. 291–305، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955115/fa