APA:
کپیرمضانی، مهدی، افشارمنش، محسن، و قنبرپور، رضا. (1399). اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/955124/fa
Vancouver:
کپیرمضانی مهدی، افشارمنش محسن، قنبرپور رضا. اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/955124/fa
IEEE:
کپیمهدی رمضانی، محسن افشارمنش، و رضا قنبرپور، “اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 1–13، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955124/fa