مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 زمینه مطالعاتی: تغذیه جوجه های گوشتی با گیاه دارویی آنغوزه می تواند عملکرد رشد و کیفیت گوشت را بهبود بخشد. روش کار: به منظور بررسی تاثیر پروبیوتیک و سطوح مختلف پودر صمغ آنغوزه در مقایسه با آنتی بیوتیک (آویلامایسین) بر عملکرد رشد, کیفیت گوشت و تیترآنتی بادی بر علیه گلبول قرمز گوسفند در جوجه های گوشتی, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار, 4 تکرار به اجرا درآمد که به هر تکرار12 قطعه جوجه اختصاص یافت. شش جیره آزمایشی (تیمارها) شامل: 1) جیره پایه بدون افزودنی( شاهد), 2) جیره پایه حاوی 100 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک آویلامایسین, 3) جیره پایه حاوی1/0 درصد پودر صمغ آنغوزه, 4) جیره پایه حاوی 2/0 درصد پودر صمغ آنغوزه, 5) جیره پایه حاوی 3/0 درصد پودرصمغ آنغوزه, 6) جیره پایه حاوی 100 میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک باسیلاکت. نتایج: آزمایش نشان داد, جوجه های گوشتی تغذیه شده با تیمار پروبیوتیک, ازافزایش وزن روزانه بالاتر و ضریب تبدیل غذایی کمتری در کل دوره برخوردار بودند, هرچند با تیمارهای دارای آنتی بیوتیک و آنغوزه 2/0 درصد اختلاف معنی داری نداشتند. در این آزمایش خوراک مصرفی و تیتر آنتی بادی بر علیه گلبول قرمز گوسفندی تحت تاثیر هیچ یک از تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. استفاده از سطوح مختلف پودر صمغ آنغوزه تاثیر مثبتی بر کیفیت گوشت داشت و سبب کاهش تیوباربیتوریک اسید, اُفت خونابه ( افت لاشه در نتیجه میزان خونابه پس از بیرون آوردن از فریزر) و اُفت در نتیجة پخت ( کاهش وزن لاشه در نتیجه پخته شدن) و افزایش ظرفیت نگهداری آب گردید. pH گوشت نیز تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. نتیجهگیری نهایی: به طور کلی استفاده از پودر صمغ آنغوزه در سطح 2/0 درصد و پروبیوتیک باسیلاکت در سطح 100 میلی گرم در کیلوگرم باعث بهبود عملکرد جوجه های گوشتی و سبب بهبود کیفیت گوشت گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، مهدی، افشارمنش، محسن، و قنبرپور، رضا. (1399). اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/955124/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی مهدی، افشارمنش محسن، قنبرپور رضا. اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/955124/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رمضانی، محسن افشارمنش، و رضا قنبرپور، “اثرات صمغ آنغوزه, پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 1–13، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955124/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button