مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

376
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 107

چکیده

 زمینه مطالعاتی: فرآیند پلاسما قابلیت اصلاح ساختار صمغ عربی را داشته و درنتیجه باعث تغییر ویژگی های آن می گردد. هدف: بررسی تغییرات ساختاری, رئولوژیکی و فیزیکی صمغ عربی تحت تأثیر تیمار پلاسما بود. روش کار: صمغ عربی به مدت 10 دقیقه تحت تأثیر پلاسما تخلیه سد دی الکتریک هوا قرار گرفت و سپس تغییرات ساختاری, آب دوستی, ریخت شناسی, رئولوژیکی, و رنگ نمونه تیمارشده با صمغ طبیعی (شاهد) مقایسه شد. نتایج: در مقایسه با صمغ عربی طبیعی, تغییراتی در طیف سنجی مادون قرمز نمونه تیمار شده مشاهده گردید که مشهودترین تغییرات مربوط به محدوده عدد موجیcm-1 1200-1750 بود. تیمار پلاسما تأثیری بر ساختار آمورف صمغ عربی نداشت. سطح پودرها پس از تیمار پلاسما ناهموارتر شدند. داده های زاویه تماس آب نشان داد تیمار پلاسما قادر به تبدیل طبیعت فوق آب دوست صمغ عربی به آب گریز است. نتایج آزمون رفتار جریان نشان داد ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ طبیعی و تیمار شده با افزایش سرعت برشی کاهش یافت که این نتایج بیانگر رفتار شل شونده با برش نمونه ها بود. مدل پاورلا, با ضریب تبیین بالاتر نسبت به مدل سیسکو, مدل مناسبی برای توصیف رفتار جریان محلول صمغ عربی طبیعی و تیمار شده بود. ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ تیمار شده به طور معنی داری (05/0> P) در سرعت برشی ثابت (s-150) در محلول تهیه شده با صمغ تیمار شده بالاتر از صمغ طبیعی بود. تیمار پلاسما باعث تغییر معنی دار رنگ صمغ تیمار شده گردید. نتیجه گیری کلی: درمجموع می توان نتیجه گرفت, تیمار پلاسما فرآیندی کارآمد در اصلاح صمغ عربی با حفظ ساختار اصلی آن می باشد و درنتیجه باعث افزایش آب گریزی و ویسکوزیته صمغ عربی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیرآبادی، سپیده، محمدزاده میلانی، جعفر، امیرآبادی، سپیده، و صحبت زاده، فرشاد. (1399). تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/955690/fa

    Vancouver: کپی

    امیرآبادی سپیده، محمدزاده میلانی جعفر، امیرآبادی سپیده، صحبت زاده فرشاد. تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/955690/fa

    IEEE: کپی

    سپیده امیرآبادی، جعفر محمدزاده میلانی، سپیده امیرآبادی، و فرشاد صحبت زاده، “تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 95–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955690/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button