APA:
کپیامیرآبادی، سپیده، محمدزاده میلانی، جعفر، امیرآبادی، سپیده، و صحبت زاده، فرشاد. (1399). تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/955690/fa
Vancouver:
کپیامیرآبادی سپیده، محمدزاده میلانی جعفر، امیرآبادی سپیده، صحبت زاده فرشاد. تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/955690/fa
IEEE:
کپیسپیده امیرآبادی، جعفر محمدزاده میلانی، سپیده امیرآبادی، و فرشاد صحبت زاده، “تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 95–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955690/fa