مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های آئرودنیامیکی محصولات ذرت، جو و عدس

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 55

چکیده

 به منظور مطالعه خاصیت آئرودینامیکی سه محصول جو, ذرت و عدس, آزمایشی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران در طول سال 1378/1999 انجام شد. از این خاصیت برای جدا کردن مواد ناخواسته هنگام برداشت به صورت دینامیکی, انتقال مواد به صورت پنوماتیکی, تمیز کردن و بوجاری کردن استفاده می شود. در این مطالعه تاثیر بین ذرات جامد و سیال در حال حرکت (هوا), تخمین نیروهای بکار رفته روی ذرات, سرعت حد (نهایی), آزمایشات و محاسبات لازم برای محصولات یاد شده مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که سرعت حد محصول ذرت از دو محصول دیگر بیشتر است و در نتیجه به نیروی کشش بیشتری در هنگام انتقال نیاز دارد. هر چه قدر جسم به کروی بودن نزدیکتر باشد دقت در محاسبات و مقایسه اعداد بدست آمده با جدولها و منحنی ها به واقعیت نزدیکتر است. جسمی که سنگین تر است (ذرت) سرعت حد بیشتری نسبت به اجسام سبکتر (جو و عدس) دارد.  

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس آبادی، حسینعلی. (1380). بررسی ویژگی های آئرودنیامیکی محصولات ذرت, جو و عدس. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 8(4)، 41-55. SID. https://sid.ir/paper/9557/fa

    Vancouver: کپی

    شمس آبادی حسینعلی. بررسی ویژگی های آئرودنیامیکی محصولات ذرت, جو و عدس. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1380؛8(4):41-55. Available from: https://sid.ir/paper/9557/fa

    IEEE: کپی

    حسینعلی شمس آبادی، “بررسی ویژگی های آئرودنیامیکی محصولات ذرت, جو و عدس،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 8، no. 4، pp. 41–55، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9557/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button