APA:
کپیاسکندرلی، حبیبه، سیدالنگی، سیده زهرا، و غیاثوند، زهرا. (1399). تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/956122/fa
Vancouver:
کپیاسکندرلی حبیبه، سیدالنگی سیده زهرا، غیاثوند زهرا. تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/956122/fa
IEEE:
کپیحبیبه اسکندرلی، سیده زهرا سیدالنگی، و زهرا غیاثوند، “تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 15–25، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956122/fa