مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

172
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

474
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 25

چکیده

 زمینه مطالعاتی: با توجه به ویژگی های نهفته در ترکیبات هیدروکلوئیدی می توان با افزودن این ترکیبات به محصول سوخاری از احتمال ابتلا به عوارض ناشی از مصرف آن از جمله پر چرب بودن کاست. هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر افزودن سطوح مختلف هیدروکلوئیدهای هیدروکسی پروپیل متیل سلولز, آلژینات سدیم و کاراگینان در پوشش خوراکی بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری انجام گردید. روش کار: تیمار های استفاده شده دراین مطالعه شامل سطوح 5/0, 1 و 5/1 درصد از هر یک از صمغ ها می باشد که به ازای هر تیمار 3 تکرار نیز در نظر گرفته شد. نتایج: یافته های به دست آمده حاکی از وجود اختلاف معنی دار در بین تیمار ها بودند (05/0 (p نتیجه گیری نهایی: نهایتا, پس از تیمار های آلژینات سدیم نتایج مربوط به تیمارهای 5/1 درصد کاراگینان و 5/0 درصد هیدروکسی پروپیل متیل سلولز به ترتیب از عملکرد مناسب و نه چندان مطلوب و قابل توجه برخوردار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسکندرلی، حبیبه، سیدالنگی، سیده زهرا، و غیاثوند، زهرا. (1399). تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/956122/fa

    Vancouver: کپی

    اسکندرلی حبیبه، سیدالنگی سیده زهرا، غیاثوند زهرا. تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/956122/fa

    IEEE: کپی

    حبیبه اسکندرلی، سیده زهرا سیدالنگی، و زهرا غیاثوند، “تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم, کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 15–25، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956122/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button