APA:
کپیناصری، حمیدرضا، بیگ محمدی، فرانک، محمدی، رضا، و صادقی، احسان. (1399). تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate), ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری, حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(4 )، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/956408/fa
Vancouver:
کپیناصری حمیدرضا، بیگ محمدی فرانک، محمدی رضا، صادقی احسان. تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate), ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری, حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(4 ):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/956408/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا ناصری، فرانک بیگ محمدی، رضا محمدی، و احسان صادقی، “تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate), ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری, حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 169–179، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/956408/fa